EKG
-nu med det bästa inom EKG tolkning

Skjermbilde fra Rytme EKG.png
Glasgow 12- avlednings tolknings modul
  • Pediatrisk EKG

  • Differentierade kriterier för STEMI

  • Användning av demografisk information

 

Märk: Spirare EKG kan köpas antingen med eller utan tolkning.

Se detaljer

EKG-W SPE200
  • 12-avlednings EKG

  • 2000 Hz upptagningsfrekvens

  • Tolkningsförslag

  • Jämföring av kurvor

  • Terminalserver stöds

Vi hjälper er att finna lösningen

som passar på era behov

LÄTT ATT ANVÄNDA

Spirare EKG visar automatiskt tolkningsförslag på svenska. Systemet upplevs enklare att använda än tidigare system tack vare sitt intuitiva menysystem och attraktiva gränssnitt. Spirare EKG ger 12 avledningar av mycket hög kvalitet, och har flera funktioner för avancerad analys.  EKG-enheten behöver varken batteri

eller annan extern strömtillförsel tack vare USB-anslutningen.

 

Några av fördelarna med Spirare EKG är snabb och enkel visning av tidigare

utförda undersökningar, visning av överlappande QRS-komplex, samt jämförelse  av QRS-bredd, ST-avvikelse, PQ och QT-tid.

 

Tillsammans med Spirares spirometrimodul får du ett avancerat kardiopulmonärt diagnostiskt system.

 

EKG , 24-timmars blodtryck och spirometrimodulen delar samma patientdatabas  och         användargränssnitt. Med tre olika undersökningar i samma program blir den dagliga användningen enklare och mer översiktlig.

 

Spirare EKG är speciellt anpassad för användning tillsammans med elektroniska patientjournalsystem och Spirare låter sig enkelt integreras med de vanligast förekommande journalsystemen.

TEKNISK INFORMATION

Spirare EKG-W SPE200 erbjuder inspelning i 2000 Hz med 12 avledningar, förutom en mängd funktioner och verktyg för avancerad analys. Vår nyaste EKG-modell har stöd förEKG-upptag över trådlöst nätverk (WiFi) med räckvidd upp till 20 meter. Om du inte har trådlöst nätverk kopplas enheten till dator via USB, och används på samma sätt som tidigare modeller. Fördelen med koppling via USB är att ingen annan extern strömförsörjning krävs, och att man slipper tänka på laddning av det interna batteriet. Enheten uppfyller kraven för signalkvalitet för kardiologer, samtidigt som den är ekonomisk och användarvänlig för användare i allmänmedicin, företagshälsovård och offshore. Enheten är praktiskt taget underhållsfri. Spirare SPE101 EKG-enhet har CE-0470 certifikat och klass IIA-utrustnings certifikat från Nemko, och är certifiserad enligt EN 60601-1. EKG-enheten är i nivå CF defibrillatorsäker och vattensäker enligt IPX4 (för utomhusbruk).​

HÖG KVALITET
BROSCHYR
Spirare EKG Broschyr
TILLBEHÖR


Spirare EKG-W kan levereras med patientkabel med 4 mm banankontakt eller klämma, beroende på dina preferenser. Patientkabel med klämma möjliggör fästning av elektroden med en hand. Många är vana vid banankontakt från sedan tidigare, och önskar att fortsätta med den typen av kontakt.

Elektroder till vila-EKG beställs från din vanliga återförsäljare av medicinska

förbrukningsartiklar. Vid beställning, ange vilken typ av kontakt av patientkabeln

som används.

TILLVALSMODULER

se detaljer om tilvalsmoduler