Spirare kund nyheter
Spirare stöder flera typer undersökningar i samma system

 

Ditt Spirare system har redan inbyggt stöd för tre typer av mätningar:

 • Spirometri

 • EKG

 • 24-timmars blodtrycksmätning

 

Det betyder att du inte behöver utöka din nuvarande installation om du vill lägga till en ny typ av mätning.

 

Allt du behöver är själva enheten, som lätt ansluts till USB-porten på datorn som du redan använder för Spirare. Inom några minuter är din nya utrustning klar att användas.

 

Vi rekommenderar för närvarande följande modeller:

 • Spirare sensor. Underhållsfria ultraljudsspirometern som representerar framtiden för spirometri. Lämplig för reversibilitets testning och för att följa upp patientens utveckling över tiden.
   

 • Spirare EKG. Ger 12 EKG-avledningar av hög kvalitet för vilo-EKG och rytm EKG. Har stöd för trådlösa inspelningar via WiFi signal, när inspelning utförs en bit bort från datorn. Ger automatisk tolkning med diagnostiska förslag.
   

 • Spirare 24-timmars blodtrycksmätare. En populär och robust modell som ger den bästa utgångspunkten för att värdera patientens blodtryck och sätta lämplig behandlings åtgärder. Levereras i komplett kit med alla tillbehör.

Spirare kan utvidgas med flera funktioner

Spirare har en modulär struktur, vilket gör det enkelt att lägga till nya funktioner.

 

Tilläggsmoduler har ett fast pris, men vid köp är funktionalitet tillgänglig för alla Spirare användare, vilket är särskilt ekonomiskt på större installationer.

 

Rekommenderade moduler som kan vara användbara för driften:

 • Provokation Test. Erbjuder en mängd olika protokoll för spirometri testning med provokation, inklusive ansträngning, kall luft och farmakologiskt preparat.

 

 • Bärbar enhet. Tillåter Spirare inspelning på bärbar enhet offline (offline-läge utan nätverk). Inspelningarna är synkroniserade med Spirare databasen när nätverket är tillgängligt igen. Lämplig för hälsokontroller "på fältet".

Vill du ha tillbud, artiklar,produktinformation, användbara tips och nyheter?

Fyll i för mer information om priser, ej bindande testlån m.m
Kom i håg att anmäla dig till vår e-postlista

© 2019 Diagnostica AS , Østre Aker vei 19, 0581 Oslo 

Tlf: (+46) 08 756 6820  E-post: post@spirare.com